0201279900 myynti@js-puu.fi
Palokuja 1 55400 Imatra

Olemme Joululomalla 22.12.2023-7.1.2024
Avoinna
Ma-To: 7-17
Pe: 7-15

Huom! Asiakaskäyntien aikana meillä ei välttämättä ole ketään paikalla toimipisteellä.

Hyvän luottoluokituksen merkitys

Oletko koskaan ajatellut tilatessasi työtä yritykseltä, milainen luottoluokitus yrityksellä on? Tai onko sillä mitään merkitystä?

Luottoluokituksella on merkitystä. Mitä suurempia kokonaiuuksia tilaat, sitä tärkeämpää on, että yritys joka työn tekee, omaa hyvän luottoluokituksen.

Mutta miksi näin?

Kuluttajille tärkein asia on varmasti takuun voimassaolo. Jos tuotteeseen tai työhön liittyy pitkä takuu, tai jos pitkän ajan kuluttua huomataan että tuote onkin virheellinen. Silloin on kuluttajan edun mukaista, että yritys jolta työ on tilattu on vielä olemassa. Jos yrityksellä on vielä maksuvalmius kohdallaan, on hyvin todennäköistä että asiat hoidetaan kuntoon.

Tätä kysymystä kannataa miettiä etenkin silloin, kun hinta erot muodostuvat suureksi. Maksaako halvimman tarjouksen tehnyt yritys kaikki asiaan kuuluvat maksut; vakuutukset, verot, palkat yms.. Onko halvimman tarjouksen tehneellä yrityksellä edes aikomusta olla viiden vuoden päästä vastaamassa puhelimeen? Nämä asiat on tietenkin jokaisen mietittävä itse, eikä tässä ole tarkoitus yleistää.

JS-Puu Oy kuuluu korkeimpaan AAA Luottoluokitukseen. Siihen kuuluu vuonna 2020 vain 2,7% suomessa toimivista yrityksistä.

JS-Puu Oy – Korkein luottoluokitus