0201279900 myynti@js-puu.fi
Palokuja 1 55400 Imatra

Olemme Joululomalla 22.12.2023-7.1.2024
Avoinna
Ma-To: 7-17
Pe: 7-15

Huom! Asiakaskäyntien aikana meillä ei välttämättä ole ketään paikalla toimipisteellä.

Kylpyhuonekalusteet

Otsoson kylpyhuonekalusteet

Parasta.

Otsoson- kylpyhuonekalusteet tehdään Suomessa. Kylpyhuonekalusteet on tehty parhaimmista materiaaleista käyttäen viimeisintä helatekniikkaa. Laatikollisissa allaskaapeissa on valkoiset Blum Tandembox-laatikot kantikkailla reelingeillä. Tandembox on kokonaan ulostuleva, vakaa, kevyt ja äänettömästi liukuva vetolaatikko. Myös ovellisissa allaskaapeissa, korkeissa erilliskaapeissa sekä sivukaapeissa käytetään Blumin ClipTop Blumotion-saranoita. Blumotion-saranoissa on integroitu vaimennus, joka voidaan kytkeä päälle ja pois.

Kotimaisen kosteudenkestävän runkolevyn lisäksi Otsoson-kalusteissa on edistyksellinen AirTec-reunoitustekniikka, jonka avulla saumoista saadaan paremmin kosteutta kestävät. Ovet ovat kotimaiset Josadoor-ovet.

Voit rakentaa  haluamasi kokonaisuuden yhdistelemällä esimerkiksi saman sarjan allaskaapin ja korkean kaapin. Näin saat runsaasti säilytystilaa kylpyhuoneeseesi! Kylpyhuonekalusteet toimitetaan aina valmiiksi kasattuina ja allas toimitetaan yhdessä kylpyhuonekalusteen kanssa.

Tule tutustumaan tuotteisiin myymäläämme!

Element 1000 allaskaappi

Rondo kylpyhuonekalusteet

Sopii joka paikkaan

Tämä monipuolinen mallisto edustaa edullisempaa vaihtoehtoamme. Rondo kylpyhuoneryhmiä voidaan käyttää silloin kun ei haluta maksaa lippulaivatuotteesta, mutta ei kuitenkaan haluta ns. halpaa tarjous kalustetta. Nämä tarkasti valikoidut kylpyhuonekalusteet sopivat jokaiseen kotiin ja vuokra-asuntoihin. Rondo malliston kalusteet saat edullisesti kasaamattomana, jolloin niiden kuljetus ja rahtikulut säilyvät edullisena ja yksinkertaisina. Voimme kasata kalusteet myös valmiiksi ja tarvittaessa kuljettaa ja asentaa ne.

Kysy lisää!

Esimerkki Rondo kylpyhuoneryhmästä

Damixa Silhuet

Juuri sinulle sopiva hana

Kruunataan kylyhuone Damixa Silhuet sarjan tuotteilla.

Silhouet on ohut, perin juurin pohjoismainen ja yksinkertaisesti hämmästyttävä. Saatavana on perinteisiä ja ilman kosketusta toimivia hanoja. Seitsemän upeaa värivaihtoehtoa ja kattava valikoima kylpyhuonekalusteita. Yhdistät helposti ylivertaiset toiminnot sekä materiaalit, värit ja tarvikkeet, jotka heijastavat tyyliäsi ja kotiisi haluamaasi tunnelmaa.

Puhdaslinjaisen ja kutsuvan muotoilun ansiosta Silhouet sointuu keittiöihin ja kylpyhuoneisiin kauniisti sekä nyt että tulevaisuudessa. Silhouet on saatavana kylpyhuoneisiin viitenä korkeusvaihtoehtona, joten se soveltuu sekä korkeisiin että pöydälle asennettuihin altaisiin. Tyylikkään Silhouet-suihkujärjestelmän erittäin ohut suihkupää näyttää leijuvan ilmassa. Silhouet perustuu ajattomaan tanskalaiseen muotoiluun ja erinomaiseen Danish Damixa -laatuun.